JCI Constanța organizează evenimentul “Spring Networking Event” – Secretele Succesului în Business

Alex Dona – Public Speaker, Trainer Marketing și Comunicare

Junior Chamber International (JCI) Constanța, organizează în colaborare cu Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM (PNFAIMM) și Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) evenimentul “Spring Networking Event” – Secretele Succesului în Business. Evenimentul se va desfășura vineri, 5 aprilie, la Hotel Sulina Mamaia International, începând cu ora 18:00.

Prin acest eveniment, JCI Constanța alături de colaboratorii săi – ASOAF Constanța și PNFAIMM – dorește să încurajeze networking-ul, inițiativele antreprenoriale, spiritul asociativ, curajul, perseverența și ideile benefice comunității.

“Spring Networking Event” – Secretele Succesului în Business – reprezintă o întâlnire inedită, plină de inspirație, între reprezentanții mediului de afaceri, în care aceștia au ocazia să împărtășească din experiența lor de business și să își promoveze afacerea sau compania în rândul participanților. Scopul evenimentului este acela de a facilita networking-ul, cu posibilitatea de a stabili noi parteneriate și contacte de afaceri.

Networking-ul și discuțiile relaxante vor fi însoțite de un meniu plin de savoare, iar in partea a 2-a a evenimentului se va organza o degustare de vinuri, susținută de partenerii noștri Jidvei România și Wine & Drinks Shop Constanța.
Invitatul nostru special, gazda evenimentului, Alex Dona – Public Speaker, Trainer Marketing și Comunicare – va destinde atmosfera cu veleitățile sale umoristice, va încuraja networkingul și totodată ne va împărtăși din experiențele sale profesionale. Printre speakerii evenimentului se enumeră și Laurențiu Bănescu, co-fondatorul berii Zăganul, acesta va vorbi despre itinerariul său profesional și despre ingredientele cheie care i-au asigurat succesul în business.

În încheierea evenimentului, Cristian Munteanu, solistul trupei Acoustic Dream, va susține un recital live.

„Dacă îți doreșți să cunoșți oameni noi, care activează în diferite domenii profesionale, dacă vrei să faci networking de calitate și totodata să petreci momente frumoase alături de oameni profesioniști, ești așteptat la “Spring Networking Event”“, au transmis organizatorii.

Înscrieri și confirmări se pot face la numărul de telefon 0732 833 443. Taxa de participare la eveniment este 100 lei/persoană, iar participanții vor primi vouchere și premii din partea partenerilor la eveniment.

Taxa se achită cash, înainte de începerea evenimentului, sau în contul JCI Constanța:

Junior Chamber Internațional Constanța, Banca Transilvania.
RO21BTRLRONCRT0235391701, CUI 33043911

Dovada plății se trimite pe adresa office@jciconstanta.ro

Detalii suplimentare despre eveniment găsiți pe:
• https://www.facebook.com/jciconstanta.ro/

JCI Constanţa îşi rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*