Atenție șoferi! Se lucrează pe o porțiune a străzii Soveja

O parte din stradă a fost decopertată. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de frezare a străzii Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis.

Echipele administratorului tramei stradale decopertează stratul de asfalt pe tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Barbu Delavrancea.

Intervențiile se vor desfășura până la finalul acestei săptămâni, în intervalul orar 19:00 – 04:00 iar traficul rutier va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*