Bisericile donează alimente pentru nevoiași

Acțiune socială a Arhiepiscopiei Tomisului
Acțiune socială a Arhiepiscopiei Tomisului

Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, se va afla miercuri, 21 decembrie, la ora 11.00, la Asociația pentru persoane cu dizabilități neuro și locomotor „Carmen Sylva” din Constanța (str. Mircea cel Bătrân, nr. 20 A). Aici va oferi produse alimentare pentru masa de Crăciun și va rosti un cuvânt de alinare și încurajare. Cei 40 de membri ai asociației îl vor colinda pe Ierarhul Tomisului.

Acțiunea este sprijinită de către mai mulți credincioși din parohiile „Adormirea Maicii Domnului I”, „Adormirea Maicii Domnului II” și „Sfântul Ștefan” din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*