VIDEO Minorul dispărut pe plaja din Corbu și militarul din Dej au fost găsiți morți pe plaja din Vadu

Echipajele de ambulanță și poliție au ajuns pe plajă. FOTO CtNews.ro

Militarul din Dej și minorul din Corbu dați dispăruți în seara de duminica 10 mai au fost găsiți în cursul zilei de miercuri. Amândoi au fost scoși de valuri pe plajă, la 2 kilometri distanță unul de celălalt.

În timp ce echipele de căutare ale ISU Dobrogea se aflau pe plaja din Corbu cautându-i pe cei doi dispăruți, unul dintre ei a fost găsit la câțiva kilometri distanță, întâmplător. Un cuplu care se plimba în jurul orei 9.40 pe plaja din Vadu, au observat pe malul mării, cadavrul unui bărbat, îmbracat doar cu un slip de baie. Au sunat la 112, iar la fața locului a fost trimis un echipaj medical. Acesta, în timp ce se deplasa spre locul indicat de apelant, au făcut o altă descoperire macabră: cadavrul minorului, care fusese și el scos de valuri pe mal.

Identitatea celor doi a fost confirmată de către autorități, iar cadavrele au fost transportate la morga Cimitirului Central din Constanța pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzelor morții.

Dispariția în apele mării a adolescentului i-a făcut pe prietenii acestuia sa se revolte, cerându-le autorităților să asigure servicii de salvamar pe plajă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*