“I’m running to help” – Cros umanitar al copiilor de 1 iunie

Afis cros umanitar 1 iunie 2017
Afis cros umanitar 1 iunie 2017

Grupul Local de Tineret Constanta organizeaza pe data de 1 iunie, de la ora 9.00, pe plaja Modern, crosul umanitar “I’m running to help”, actiune ce face parte din proiectul “Aripi pentru viitor”.

Activitatea sportiva se adreseaza copiilor de toate varstele iar taxa de participare, de 15 lei, reprezinta donatia pentru cauza umanitara aleasa. Vor fi trei categorii, in functie de varstele mai micilor sau mai marilor participanti, dupa cum urmeaza: categoria 7-10 ani (500m), 11-14 ani (1 km) si 15-18 ani (2 km). Inscrierile se fac de la ora 9.00, pe plaja Modern iar startul se va da in jurul orei 9.30.

Poiectul “Aripi pentru viitor” reprezinta un angajament moral al GLT Constanta fata de copiii comunitatilor rurale si fata de viitorul acestora. Totodata este parte a proiectului international “Susteinable Developement Goals” in care Asociatia Grupurilor Locale de Tineret este implicata in calitate de membrul al FIMCAP Organisation.

Sustainable Developement Goals reprezinta cele saptesprezece scopuri ale omenirii pana in anul 2030, pe care organizatiile nonguvernamentale partenere din toata lumea incearca sa le indeplineasca.

Proiectul “Aripi pentru viitor” vizeaza cel de-al patrulea scop: educatia de calitate, intrucat consideram ca educatia este promotorul dezvoltarii umane care are puterea de a le influenta pe toate celelalte saptesprezece.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*