“I’m running to help” – Cros umanitar al copiilor de 1 iunie

Afis cros umanitar 1 iunie 2017
Afis cros umanitar 1 iunie 2017

Grupul Local de Tineret Constanta organizeaza pe data de 1 iunie, de la ora 9.00, pe plaja Modern, crosul umanitar “I’m running to help”, actiune ce face parte din proiectul “Aripi pentru viitor”.

Activitatea sportiva se adreseaza copiilor de toate varstele iar taxa de participare, de 15 lei, reprezinta donatia pentru cauza umanitara aleasa. Vor fi trei categorii, in functie de varstele mai micilor sau mai marilor participanti, dupa cum urmeaza: categoria 7-10 ani (500m), 11-14 ani (1 km) si 15-18 ani (2 km). Inscrierile se fac de la ora 9.00, pe plaja Modern iar startul se va da in jurul orei 9.30.

Poiectul “Aripi pentru viitor” reprezinta un angajament moral al GLT Constanta fata de copiii comunitatilor rurale si fata de viitorul acestora. Totodata este parte a proiectului international “Susteinable Developement Goals” in care Asociatia Grupurilor Locale de Tineret este implicata in calitate de membrul al FIMCAP Organisation.

Sustainable Developement Goals reprezinta cele saptesprezece scopuri ale omenirii pana in anul 2030, pe care organizatiile nonguvernamentale partenere din toata lumea incearca sa le indeplineasca.

Proiectul “Aripi pentru viitor” vizeaza cel de-al patrulea scop: educatia de calitate, intrucat consideram ca educatia este promotorul dezvoltarii umane care are puterea de a le influenta pe toate celelalte saptesprezece.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*