Jandarmii constănţeni au spus DA campaniei „Let’s Do It, România!”

Jandarmii constănțeni se implică în acțiuni de voluntariat. FOTO IJJ Constanța

Pe 15 septembrie, începând cu ora 9.00, o parte dintre jandarmii constănţeni vor participa la campania de ecologizare „Let’s Do It, România!”, organizată în scopul strângerii deşeurilor aruncate necorespunzător în arealele naturale.

Această iniţiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociaţia „Viitorul în zori”, se desfăşoară la nivel naţional şi reprezintă una dintre cele mai ample acţiuni de colectare a deşeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.

Alături de alţi voluntari, 40 jandarmi constănţeni se vor afla în Parcul Tăbăcărie pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii şi ceilalţi participanţi, vor pune în valoare puterea exemplului şi vor aduna deşeurile aruncate în natură, fiind conştienţi că protejarea şi conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului.

Crezând în succesul ideii de voluntariat, de-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum „Ora Pământului’’, „Plantăm fapte bune în România” „Plantăm, protejăm, iubim natura”.

„Noi, jandarmii constănţeni, lansăm un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat tuturor iniţiativelor benefice pentru mediul ambiant. Viitorul planetei stă în mâinile noastre! Haideţi să fim mai responsabili şi să acordăm atenţia cuvenită mediului înconjurător! Numai împreună putem reuşi şă facem natura să ne zâmbească în continuare!“, au transmis jandarmii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*