Jandarmii constănţeni, alături de elevi în noul an şcolar

Jandarmii constănțeni au fost prezenți în preajma școlilor. FOTO IJJ Constanța

Jandarmii constănţeni au asigurat măsuri de ordine şi siguranţă publică în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar, cu ocazia deschiderii noului an şcolar.

Jandarmii constănţeni au fost prezenţi la instituţii de învăţământ din localităţile Constanţa, Medgidia şi Cernavodă, unde au prezentat mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române adresat profesorilor, părinţilor şi elevilor.

Pentru o mai mare siguranţă, Jandarmeria constănţeană le recomandă elevilor să adopte un comportament civilizat, să evite barurile, sălile de jocuri, pariuri sportive, etc., iar părinţilor să nu lase asupra copiilor sume mari de bani, bijuterii sau alte obiecte de valoare.

Asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă în incinta unităţilor de învăţământ şi în zonele adiacente acestora, reprezintă o prioritate pentru jandarmii constănţeni, şi în acest an şcolar.

Le dormim tuturor elevilor să aibă parte de un an şcolar plin cu reuşite, cu rezultate deosebite la învăţătură, în care să acumuleze cât mai multe cunoştinţe care să le modeleze caracterul şi să îi pregătească pentru viaţă!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*