Programul evenimentelor de la Constanța dedicate Zilei Naționale a României

Defilare militară FOTO Forțele Navale Române / Arhivă

Peste 500 de militari cu aproximativ 60 de mijloace tehnice de luptă și intervenție din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne vor participa la ceremonia militară dedicată Zilei Naționale a României. Activitățile organizate în cooperare cu Primăria, Prefectura și Consiliul Județean Constanța, se vor desfășura vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, pe Bd.Tomis, în fața Prefecturii Constanța.

 

Pentru cinstirea memoriei eroilor căzuți pentru independența și suveranitatea țării, începând cu ora 09.00, la Monumentul Eroilor căzuți în Primul Război Mondial din Cimitirul Central, va avea loc un ceremonial militar-religios unde se vor depune de coroane de flori.

Marți, 28 noiembrie începând cu ora 9.30, pe Bd. Tomis se va desfășura antrenamentul general pentru ceremonia militară, la care vor participa toți cei implicați din cadrul Forțelor Navale, Forțelor Terestre, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Jandarmeriei, Poliției, Serviciului Român de Informații și Gărzii de Coastă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*