Programul evenimentelor de la Constanța dedicate Zilei Naționale a României

Defilare militară FOTO Forțele Navale Române / Arhivă

Peste 500 de militari cu aproximativ 60 de mijloace tehnice de luptă și intervenție din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne vor participa la ceremonia militară dedicată Zilei Naționale a României. Activitățile organizate în cooperare cu Primăria, Prefectura și Consiliul Județean Constanța, se vor desfășura vineri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, pe Bd.Tomis, în fața Prefecturii Constanța.

 

Pentru cinstirea memoriei eroilor căzuți pentru independența și suveranitatea țării, începând cu ora 09.00, la Monumentul Eroilor căzuți în Primul Război Mondial din Cimitirul Central, va avea loc un ceremonial militar-religios unde se vor depune de coroane de flori.

Marți, 28 noiembrie începând cu ora 9.30, pe Bd. Tomis se va desfășura antrenamentul general pentru ceremonia militară, la care vor participa toți cei implicați din cadrul Forțelor Navale, Forțelor Terestre, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Jandarmeriei, Poliției, Serviciului Român de Informații și Gărzii de Coastă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*