Sute de amenzi date de polițiștii locali constănțeni bișnițarilor de pe plaje

Bisnitar surprins si amendat pe plajă de Politia Locala. FOTO Politia Locala Constanta

Polițiștii locali constănțeni continuă să uimească. După ce au pus piciorul în prag confiscând un ponei folosit ilegal la „plimbări“ cu copii pe plajă și în zona Satului de Vacanță, acum ies în față cu noi cifre care uimesc.

De la începutul lunii iulie și până weekendul trecut, echipaje ale Poliției Locale au acționat în Stațiunea Mamaia și altfel decât la capitolul rutier. Mai exact, polițiștii locali au aplicat în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță un număr de 238 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 132.500 lei. Cei „premiați“ sunt indivizi ce desfășurau activități comerciale ilicite gen porumb fiert, mure, zmeură ș.a. Marfa depistată asupra contravenienților a fost confiscată.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, cuantumul amenzilor aplicate variază între 500 și 5000 lei în funcție de gravitatea faptei, dar cu posibilitatea achitării în termen de 48 de ore a jumătate din minim. De asemenea, operatorul economic- utilizatorul plajei are obligația de a nu permite comerțul ambulant în conformitate cu prevederile OUG 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*