Jandarmii au prins un individ ce avea pe numele său un mandat de arestare

Jandarmii în misiune. FOTO IJJ Constanța

În primele minute ale zilei de 28 mai, un echipaj de jandarmerie a depistat un individ condamnat la închisoare și care se sustrăgea executării pedepsei.

În jurul orei 00.15 din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune de patrulare la obiectivele din competenţă, a observat în zona gării C.F.R. Constanţa un tânăr care consuma băuturi alcoolice, devenind agitat şi încercând să fugă la vederea oamenilor legii.

Jandarmii l-au ajuns din urmă, au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia. În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit că tânărul în vârstă de 29 ani, domiciliat în Câmpulung Moldovenesc, avea pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Constanţa.

Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor Secţiei nr.3 Poliţie Constanţa, în vederea luării măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*