Jandarmeria Constanța scoate mai multe posturi la concurs cu încadrare directă, din sursă externă

Jandarmii constănțeni te așteaptă în rândul lor. FOTO IJJ Constanța

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța scoate la concurs cinci posturi. Acestea sunt trei de ofițer și două de subofițer, toate fiind cu încadrare directă -sursă externă.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, organizează cinci examene/concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă, a următoarelor posturi vacante:

  • ofițer specialist II la compartimentul Structura de Securitate;
  • ofițer specialist II la compartimentul Intendență din cadrul Serviciului Logistic;
  • ofițer specialist II la compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic;
  • subofițer tehnic principal la compartimentul Auto din cadrul Serviciului Logistic;
  • subofițer administrativ principal la Structura Financiar.

Data limită până la care candidaţii pot depune personal cererea de înscriere pentru examen/concurs la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa este 9 noiembrie, ora 16.00.

Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, telefon 0241/ 618969, interior 24557, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 16.00.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*