Jandarmii constănțeni sunt la datorie în acest sfârșit de săptămână

Jandarmii constănțeni sunt la datorie în acest sfârșit de săptămână. FOTO: IJJ Constanța

Jandarmii constănțeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul evenimentelor care au loc pe raza județului la sfârșitul acestei săptămâni.

Pe lângă celelalte misiuni specifice la obiectivele din competență, militarii vor fi prezenți în acest weekend pentru a se asigura buna desfășurare și siguranța cetățenilor prezenți la următoarele manifestări sportive:

Meciurile de fotbal:

  • F.C.V Farul II Constanța – Recolta Gheorghe Doja, desfășurat pe Stadionul Central din cadrul Complexului Sportiv Academia Gheorghe Hagi Ovidiu;
  • C.S. Gloria Albești – F.C. Voluntari II, desfășurat Stadionul Central Albești;

Meciurile de handbal:

  • C.S.M. Constanța – C.S.M. Bacău, desfășurat la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanța;
  • C.S.U. Neptun Constanța – S.C.M. Gloria Buzău, desfășurat la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanța;
  • C.S.M. Constanța – A.C.S.H.C. Buzău, desfășurat la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanța;

Meciul de baschet:

  • C.S.M. Constanța – B.C. Sirius Mureșul Târgu Mureș, desfășurat la Sala Sporturilor Simona Amânar din municipiul Constanța;

Suporterii echipelor menționate și celelalte persoane prezente la evenimentele în cauză sunt rugate să adopte un comportament civilizat, iar în cazul apariției unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniștea publică să semnaleze acest aspect forțelor de ordine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*