Vrei să devii bugetar? Primăria Constanța face angajări

Primaria Constanța
Primaria Constanța

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor posturi contractuale vacante după cum urmează:

1. Serviciul Pregătire Ședințe Consiliul Local
-inspector specialitate gradul IA – 1 post
-inspector specialitate gradul I – 1 post
-inspector specialitate gradul debutant – 1 post
Condiții: studii superioare absolvite cu diploma de licență – specialitatea în științe juridice și administrative, cunoștințe operare calculator nivel bază atestat cu certificat de absolvire.

2. Compartimentul Arhivă
– arhivar debutant – 1 post
Condiţii: studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat, cunoștințe operare calculator nivel bază atestat cu certificat de absolvire.

Proba scrisă se va desfăşura la data de 10.01.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 12.01.2018, ora 10:00.

Condiţiile de participare, bibliografia şi actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei şi pe site-ul primăriei http://www.primaria-constanta.ro. Relaţii suplimentare la tel. 0241/488137.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*