VIDEO Intervenție a jandarmilor pentru îndepărtarea unui șarpe de lângă un bloc din Constanța

Intervenție a jandarmilor pentru îndepărtarea unui șarpe. FOTO IJJ Constanța

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Constanța au fost sesizați marți, 04 mai, cu privire la prezența unui șarpe lângă un bloc din municipiul Constanța. Reptila a fost preluată de oamenii legii și eliberată în mediul natural.

Potrivit IJJ Constanța, speriat de prezența unui șarpe ajuns întâmplător lângă un bloc situat pe bulevardul Ferdinand, unul dintre locatari a sunat în cursul acestei dimineți, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului și a preluat intrusul, acesta fiind eliberat ulterior într-o zonă cu vegetație de la marginea orașului.

În cursul anului trecut, jandarmii au fost solicitați de unsprezece ori pentru a interveni în vederea îndepărtării unor șerpi ajunși accidental în zone locuite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*