Polițiștii rutieriști au tăiat în carne vie: zeci de amenzi și zeci de permise de conducere reținute

Polițiștii constănțeni au împărțit sancțiuni în stânga și în dreapta. FOTO IPJ Constanța

În a doua săptămână a lunii martie, în municipiu, dar și în județul Constanța s-au înregistrat un număr crescut de accidente rutiere în care au fost implicați pietoni. Drept urmare, au fost organizate acțiuni de educare, atât a șoferilor cât și a pietonilor, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

Urmare a recentelor accidente de circulație care au avut loc în municipiul Constanța, pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor, în perioada 8-9 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat pe această linie, cu scopul prevenirii și combaterii acestor evenimente rutiere, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma acestor acțiuni, polițiștii rutieri au aplicat 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 44.410 de lei, și au reținut 68 de permise de conducere pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*