În Constanța sunt ridicate 3 mașini parcate neregulamentar în fiecare zi

Mașinile parcate neregulamentar au fost ridicate. FOTO DGPL

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat, în luna aprilie 2019, 4.542 amenzi contravenționale în valoare totală de 936.404 lei. De asemenea, au fost constatate 4 infracțiuni, toate ținând de mediul stradal.

Controalele s-au desfășurat independent de alte instituții și au vizat respectarea normelor legale.

Au fost aplicate 470 sancțiuni contravenționale pentru exercitarea unor acte de cersetorie, vagabondaj, consum de alcool în alte locuri decât cele permise, producerea de zgomot, scandal, încălcarea unor reguli de conviețuire socială și bună vecinătate. 629 au fost cei care au o problemă cu menținerea curățeniei dar și celor care își „rezervă“ un loc de parcare cu diverse obiecte.

Au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului Constanța un număr de 90 de autovehicule parcate neregulamentar pe locuri unde staționarea este interzisă prin codul rutier, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități sau pe spațiul verde.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*