Jandarmii GJM Tomis au găsit droguri în borseta unui tânăr suspect

Jandarmii i-au stricat afacerile tânărului dealer. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în Constanţa, o persoană care avea asupra lui, într-o borsetă, un cântar electonic şi 50 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală şi muguri de culoare verde.

În cursul zilei de miercuri 2 mai, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Poarta 6 Port, din Constanţa, a observat o persoană care a început să se agite la vederea militarilor şi a schimbat direcţia de mers. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra lui şi într-o borsetă, jandarmii au mai găsit un cântar electronic şi 50 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală şi muguri de culoare verde.

Cântarul şi pliculeţele autosigilante găsite asupra acestuia vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*