Irina Loghin, Corina Chiriac și Fuego vin la Constanța. Concert gratuit pentru bătrâni de Ziua Persoanelor Vârstnice

Fuego și Irina Loghin. FOTO revistavedete.ro
Fuego și Irina Loghin. FOTO revistavedete.ro

Pensionarii constanței primesc un concert gratuit de ziua lor. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Pe scenă vor urca Irina Loghin, Corina Chiriac și Fuego. Concertul are loc vineri, 30 septembrie, începând cu ora 18.00. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*