Phoenix cântă cu Orchestra Simfonică București pe data de 10 iulie, la Teatrul de Vară Soveja din Constanța

Trupa Phoenix. FOTO Theodor Tudose.

În vremuri de restriște Phoenix renaște alături de români!

Phoenix se întâlnește din nou cu publicul din Constanta în cadrul unui spectacol extraordinar SymPhoenix  – Împreuna cu Orchestra Simfonică București. Concertul are lor pe data de 10 iulie, de la ora 21.00, la Teatrul de Vară Soveja din Constanța.
Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc merge pe aceeași linie  având un aer mai degrabă războinic.

Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock.

Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

Reguli de participare la eveniment

Participarea la activitățile culturale, artistice și de divertisment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).

Sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate.

Dacă ați achiziționat bilet și nu îndepliniți nici una din condițiile de participare de mai sus, vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail celor de la ambilet pentru refund la contact@ambilet.ro și la iabilet la contact@iabilet.ro

Bilete în rețeaua ambilet https://www.ambilet.ro/tc-events/simphoenix-constanta/

Bilete în rețeaua iabilet https://www.iabilet.ro/bilete-simphoenix-concert-rock-simfonic-extraordinar-64241/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*