VIDEO Intervenție pe mare pentru salvarea mai multor persoane de pe o ambarcațiune în pericol să se scufunde

Intervenție de salvare pe mare, în zona Hotelului Malibu din stațiunea Mamaia. FOTO ISU „Dobrogea”

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină pe mare, sâmbătă după-amiază, în zona Hotelului Malibu din stațiunea Mamaia, unde o ambarcațiune cu patru persoane la bord, între care doi copii, ar fi fost în pericol să se scufunde.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat salvatori de la PSA Portul Tomis, dar și de la Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM). Până la sosirea salvatorilor, cei doi copii și o femeie au fost recuperați de pe șalupa aflată în pericol de către salvamarii de pe plajă.

„S-au alocat ambarcațiunea TARGA din PSA Portul Tomis, o ambulanță SMURD B și o ambarcațiune a ARSVOM. Trei persoane, cei doi copii și o femeie, au fost salvate de pe ambarcațiune de către salvamari, cu skijet-uri, iar la bordul acesteia a rămas numai conducătorul”, au precizat sursele citate.

Șalupa este tractată spre Portul Tomis de către nava ARSVOM, însoțită de ambarcațiunea ISU „Dobrogea”.

„Toate cele patru persoane sunt în siguranță și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, au mai transmis reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*