Panică la hotelul Majestic din Mamaia după declanșarea alarmei de incendiu. Pompierii au stabilit după verificări că incendiul nu se confirmă

A fost panică la hotelul Majestic din Mamaia după declanșarea alarmei de incendiu. Pompierii au stabilit după verificări că incendiul nu se confirmă.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri. Acestea au constatat că în interiorul hotelului nu se simte miros de fum, dar au verificat fiecare etaj.

”În hotelul cu 10 etaje se află în jur de 600 persoane cazate, 30 dintre acestea s-au autoevacuat. Nu s-au înregistrat victime. Incendiul nu se confirmă”, au anunțat pompierii.  

Cel mai probabil alarma ar fi fost declanșată de la o țigară electronică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*