Intervenție de peste nouă ore a pompierilor constănțeni pentru a stinge un incendiu în Valu lui Traian

Intervenție a pompierilor militari la Ferma 6 Valu lui Traian. FOTO ISU „Dobrogea”
Intervenție a pompierilor militari. FOTO arhiva ISU „Dobrogea”

Pompierii militari constănțeni au intervenit, timp de peste nouă ore, pentru a lichida un incendiu ce a izbucnit, duminică noapte, la o fermă din Valu lui Traian.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină, duminică, în jurul orei 23.00, după ce baloți de paie au luat foc la Ferma 6, de lângă Valu lui Traian.

La fața locului ajuns două autospeciale de stingere, una din cadrul Detașamentului Palas și una din cadrul Detașamentului Port, iar pompierii au acționat timp de peste nouă ore pentru stingerea focului.

Incendiul, care a cuprins aproximativ 400 de baloți rotunzi de paie, a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*