CTnews TV: Răzvan Filipescu, vicepreședinte Asociația Producătorilor Agricoli din Dobrogea: “Fermierii dobrogeni au nevoie de ajutor acum, nu mâine, nu peste o săptămână sau o lună. Guvernanții ne-au oferit doar promisiuni cu care oamenii nu pot pregăti recolta din acest an”

Răzvan Filipescu, vicepreședintele Asociației Producătorilor Agricoli din Dobrogea. FOTO Paul Alexe

După un an în care au avut de suferit atât de pe urma pandemiei, cât și (mai ales) a secetei, în condițiile în care Dobrogea este cea mai afectată regiune de fenomenul deșertificării, agricultorii dobrogeni se află într-o situație disperată, aproape de colaps. O situație de care guvernanții par să nu fie conștienți, oferind o avalanșă de promisiuni, dar… zero ajutor financiar pentru susținerea sectorului agricol.

Pentru a oferi o imagine cât mai exactă a situației disperate în care se află sectorul agricol, atât în Dobrogea, cât și în restul țării, vicepreședintele Asociației Producătorilor Agricoli din Dobrogea, Răzvan Filipescu, a răspuns invitației jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*