Intervenție a pompierilor în Portul Midia după ce un bărbat a căzut în interiorul unui tanc pentru combustibil

În ajutor a fost trimis și elicopterul SMURD. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pompierii constănțeni au intervenit, luni dimineață, în Portul Midia, pentru salvarea unui bărbat care căzuse de la o înălțime de patru metri, în interiorul unui tanc pentru combustibil care, din fericire, era gol. În ajutor a fost trimis și elicopterul SMURD.

„La fața locului au fost alocate rapid o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, elicopterul SMURD și un echipaj SMURD B”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Bărbatul a fost scos de pompieri cu echipamentul din dotare și predat echipajului de pe elicopter. El a fost transportat, conștient, la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*