FOTO VIDEO Intervenție a pompierilor pentru ca doi copii bolnavi să fie duși la doctor

Micuțul de 3 luni i-a cucerit pe pompieri. FOTO ISU Dobrogea
Pompierii constănțeni au intervenit miercuri după amiază pentru a ajuta o mămică cu doi copii bolnavi să ajungă la medic. S-a intervenit cu un camion, pentru că ambulanțele nu pot ajunge în localitățile izolate.
Apelul a fost făcut din comuna Cobadin, la o distanță de aproximativ 40 de km de Constanța. Mama care a sunat a cerut ajutorul pentru că unul dintre copii, un băiețel de trei luni avea stare febrilă, iar cel mai mare, de trei ani prezenta o intoxicație cu erupție pe piele. Pentru că Drumul Național 3, Constanța – Cobadin este închis, pentru preluarea micuților a fost trimis un camion al ISU Dobrogea.  Acesta i-a preluat pe copii și pe mama acestora și i-a dus până în localitatea Valu lui Traian, unde au fost preluați de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța și transportat la spital. Micuțul de trei luni i-a cucerit pe pompierii trimiși să îl scoată din nămeți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*