Incendiu într-un bloc din Techighiol. 15 persoane s-au autoevacuat

Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

Un incendiu a izbucnit în această seară într-un bloc din Techirghiol, iar 15 persoane s-au autoevacuat.

Pompierii au fost sesizați că a luat foc într-un apartament și mai multe echipaje s-au deplasat acolo.

“În această seară, pompierii constănțeni au fost solicitați pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la etajul 4 al unui apartament din Techirghiol. La fața locului au fost alertate rapid mai multe forțe din cadrul Inspectoratului pentru gestionarea eficientă a situației, după cum urmează: două autospeciale de stingere, un echipaj de prim-ajutor, o autoplatformă și un echipaj de transport victime multiple. Până la sosirea colegilor, 15 persoane s-au autoevacuat din bloc. Sosiți la fața locului, colegii au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără la nivelul balconului, acesta a fost lichidat rapid, fără a se extinde și la celelalte camere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă a incendiului a rămas în curs de stabilire”, a afirmat Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*