Intervenția de la incendiul din Cernavodă s-a încheiat. Forțe impresionante ale pompierilor s-au luptat cu flăcările până dimineață

Incendiul s-a extins cu repeziciune

Timp de aproape șase ore, zeci de pompieri s-au luptat cu incendiul izbucnit la complexul de locuințe sociale din Cernavodă. Specialiștii încă încearcă să stabilească care au fost cauzele de la care a pornit incendiul.

Focul a fost observat la puțin timp după ora 21.00, în seara de 27 august, la complexul de locuințe sociale din vecinătatea Primăriei Cernavodă.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, la fața locului s-a intervenit cu șapte autospeciale de stins incendii ale ISU Dobrogea – trei de la Cernavodă, două de la Medgidia, una de la Călărași și una din Ialomița, cu 36 de pompieri militari. La aceste forțe s-au alăturat și două autospeciale de la Centrala Nucleară Cernavodă cu 9 pompieri civili.

Incendiul a fost declarat stins la ora 3.15 în dimineața de 28 august. La fața locului a rămas un echipaj de pompieri pentru a se asigura că nu mai există nici un fel de probleme.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*