FOTO Două victime în apropiere de Hârșova după ce o motocicletă a intrat într-un buldoexcavator și a luat foc

În urma impactului, motocicleta a luat foc. FOTO SAJ Constanța

Un bărbat a decedat pe loc iar unul a fost resuscitat de echipajele SMURD după ce motocicleta pe care se aflau a intrat cu viteză într-un utilaj, în apropiere de Hârșova, iar apoi a luat foc.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.30, pe DN 2A, la ieșirea din Hârșova spre localitatea Dorobanțu. Echipajele medicale direcționate la fața locului au găsit două persoane inconștiente, una dintre ele fiind declarată decedată, iar cea de-a doua fiind resuscitată.

Știre în curs de actualizare.

update:

Potrivit primelor cercetări la fața locului ale polițiștilor, un buldoexcavator ar fi ieșit de pe o stradă laterală în drumul național și nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, pe care se aflau 2 persoane.

În urma accidentului, a rezultat decesul unei persoane, o alta fiind intubata.

UPDATE:

În cele din urmă s-a declarat decesul și pentru cea de a doua persoana

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*