FOTO VIDEO Incendiu puternic la barăcile sociale din Cernavodă. Pompierii constănțeni primesc sprijin de la ISU Călărași și Ialomița

Incendiul s-a extins cu repeziciune

Un puternic incendiu a izbucnit la barăcile sociale din apropiere de sediul Primăriei Cernavodă. Flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins întreaga clădire. Cele 15 familii care locuiau acolo au reușit să iasă înainte ca cineva să fie rănit.

Din primele informații, locatarii, câteva zeci de persoane s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor din cadrul ISU Dobrogea.

Pentru localizarea și stingerea focului, la fata locului pompierii constănțeni au intervenit cu 5 mașini de stingere si o autospeciala de lucru si salvare la înălțime. De asemena, la locul intervenției exista si un echipaj de prim-ajutor.

Totodata, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, au fost trimise în sprijin alte doua autospeciale de stingere de la ISU Ialomita și ISU Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Intervenția de la incendiul din Cernavodă s-a încheiat. Forțe impresionante ale pompierilor s-au luptat cu flăcările până dimineață | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*