Intersecția de la Trocadero, blocată parțial pentru patru zile, din 9 octombrie. Primăria Constanța anunță că semaforizarea va fi oprită

Intersecția de la Trocadero, Constanța. FOTO PMC
Intersecția de la Trocadero, Constanța. FOTO PMC

Pentru asfaltarea carosabilului în intersecția Trocadero, începând de luni, 9.10.2023, ora 05:00, până marți, 10.10.2023, ora 22:00, circulația rutieră va fi restricționată pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe sensul de mers către stațiunea Mamaia.

De asemenea, va fi interzis accesul în și din strada Secerișului, iar din strada Portiței se va vira obligatoriu la dreapta, motiv pentru care rugăm constănțenii să folosează, pe cât este posibil, rute alternative. Pe timpul desfășurării lucrărilor traficul se va desfășura pe câte 2 benzi de circulație pe sens cu restricțiile de mai sus.

Începând de miercuri, 11.10.2023, ora 7:00, până joi, 12.10.2023, ora 22:00, echipele de muncitori se mută pe celălalt sens de mers pentru asfaltare (dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR). În acest timp, va fi restricționat accesul în și din strada Portiței, iar din strada Secerișului se va vira obligatoriu la dreapta.

“Rugăm constănțenii ca în cele 4 zile să nu parcheze pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu pe o distanță de 200 m din centrul intersecției atât pe un sens cât și pe celălalt pentru a nu îngreuna activitatea utilajelor”, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Pe timpul executării lucrărilor semaforizarea va fi oprită pentru fluidizarea circulației.

“Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, a precizat sursa citată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*