„Constanța citește“, un festival lansat de Primăria Constanța pentru iubitorii de carte în Parcul Arheologic

„Constanța citește“, un festival organizat în Parcul Arheologic. FOTO Primăria Constanța

Constanța Coffee Break nu înseamnă doar sport, muzică și dans: împreună cu Editura Litera, Primăria Constanța lansează și festivalul „Constanța citește“.

Și cum s-a demonstrat deja că Parcul Arheologic este un spațiu perfect pentru relaxare, meditație și încărcare a bateriilor, începând de sâmbătă, 31 iulie, și până la începutul lunii septembrie, 400 de cărți, reprezentând o selecție de bestselleruri, enciclopedii și cărți practice pentru copii, adolescenți și adulți, vor fi la dispoziția devoratorilor de carte.

Zona de lectură va fi amenajată cu 20 de șezlonguri și 40 suporturi mobile de etalare și prezentare a cărților. Mai mult, Decathlon România va pune la dispoziția celor prezenți numeroase fotolii puf, numai bune pentru relaxare totală. Și asta nu e tot.

Festivalul va debuta sâmbătă la ora 19.00 cu un concert susținut de Orchestra „Concertino“, coordonată de prof. Livia Tița Bibu. Elevii Colegiului Național de Arte „Regina Maria“ Constanța vor crea atmosfera perfectă pentru o seară de lectură.

Constănțenii vor avea parte apoi de un recital de poezie – „Poezia muzicii și muzicalitatea poeziei“ susținut de Mirabela Moroșanu și Daniela Cojan.

Duminică, tot de la ora 19.00, va fi pusă în scenă piesa de teatru „Plata Birului“, iar săptămână de săptămână surprizele vor continua să apară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*