Întâlnirea a doi șoferi beți pe DN 22, între Castelu și Medgidia s-a lăsat cu doi răniți

Accident rutier provocat de un șofer beat. FOTO IPJ Constanța

Un individ beat și fără permis de conducere a provocat un accident rutier în urma căruia, doi minori au fost răniți. A intrat cu mașina într-un autotren condus de un șofer la fel de beat ca și el.

Accidentul s-au produs în seara de 10 iunie în jurul orei 22:10, când, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe DN 22C, dinspre localitatea Castelu către Medgidia. La un moment data a pierdut controlul volanului și a intrat frontal cu mașina într-un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă, care circula din sens opus.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului, de 27 de ani, a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști la domiciliu. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au stabilit că și șoferul de pe autotren, un bărbat în vârstă de 50 de ani se afla de asemenea sub influența băuturilor alcoolice –  0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, ambii pasageri în primul auto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*