VIDEO Pompierii au intervenit în cartierul Medeea din Constanța după ce s-au înregistrat scurgeri de gaz dintr-o stație GPL

Defecțiunea de la butelia GPL a creat panică. FOTO ISU Dobrogea

Momente de panică duminică dimineață în cartierul Medeea, unde, o vană de la o stație GPL s-a defectat și a început să scape gaze. Angajații stației de carburanți și locuitorii din zonă s-au panicat și au ieșit în stradă.

În jurul orei 5.30, o autocisternă a început alimentarea unei butelii GPL din cadrul stației de carburanți de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din zona Medeea. La scurt timp, prin vana de alimentare a început să iasă gaz cu presiune, iar angajații au ieșit în stradă, panicați. Și locuitorii din zonă s-au panicat și au sunat la 112.

La fața locului a intervenit un echipaj de 9 pompieri cu o autospeciala de stingere cu apa și spumă și autospeciala CBRN din cadrul Detașamentului Palas, asigurând măsuri de prevenire și stingere a unui posibil incendiu.

Zona a fost perimetrizată, iar poliția a închis traficul rutier până când specialiștii au remediat defecțiunea de la butelia GPL.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*