VIDEO Pompierii au intervenit în cartierul Medeea din Constanța după ce s-au înregistrat scurgeri de gaz dintr-o stație GPL

Defecțiunea de la butelia GPL a creat panică. FOTO ISU Dobrogea

Momente de panică duminică dimineață în cartierul Medeea, unde, o vană de la o stație GPL s-a defectat și a început să scape gaze. Angajații stației de carburanți și locuitorii din zonă s-au panicat și au ieșit în stradă.

În jurul orei 5.30, o autocisternă a început alimentarea unei butelii GPL din cadrul stației de carburanți de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din zona Medeea. La scurt timp, prin vana de alimentare a început să iasă gaz cu presiune, iar angajații au ieșit în stradă, panicați. Și locuitorii din zonă s-au panicat și au sunat la 112.

La fața locului a intervenit un echipaj de 9 pompieri cu o autospeciala de stingere cu apa și spumă și autospeciala CBRN din cadrul Detașamentului Palas, asigurând măsuri de prevenire și stingere a unui posibil incendiu.

Zona a fost perimetrizată, iar poliția a închis traficul rutier până când specialiștii au remediat defecțiunea de la butelia GPL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*