Incident electoral la Băneasa: dosar penal pe numele edilului local după ce ar fi spart un geam de la mașina unui contracandidat

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală pe numele primarului din Băneasa, acuzat de către unul dintre contracandidații săi că i-ar fi spart un geam de la mașina.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Băneasa au fost sesizați despre faptul că un candidat la alegerile locale ar fi amenințat cu acte de violență un contracandidat și i-ar fi provocat distrugeri autoturismului acestuia”, au precizat reprezentanți ai Poliției Județene Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*