Incident electoral la Băneasa: dosar penal pe numele edilului local după ce ar fi spart un geam de la mașina unui contracandidat

Mașină de Poliție

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală pe numele primarului din Băneasa, acuzat de către unul dintre contracandidații săi că i-ar fi spart un geam de la mașina.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Băneasa au fost sesizați despre faptul că un candidat la alegerile locale ar fi amenințat cu acte de violență un contracandidat și i-ar fi provocat distrugeri autoturismului acestuia”, au precizat reprezentanți ai Poliției Județene Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*