Încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro în cadrul programului INFANT, la Constanța

Încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro!
Primăria Constanța continuă să oferă sprijin financiar persoanelor ce nu pot avea copii

Tinerii interesați pot depune, începând cu data de 05 august, cereri în cadrul programului INFANT, pentru fertilizarea in vitro.

Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, va acorda anul acesta 100 de vouchere, în valoare de 10.000 de lei fiecare, cuplurilor sau femeilor singure care până acum s-au aflat în imposibilitatea de a avea copii. Obiectivul programului INFANT este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.

Documente necesare:

  • solicitare pentru înscriere (formular 2);
  • adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul „INFANT”;
  • copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii trei ani;
  • declarația de consimțământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e.

Toate documentele trebuie să fie scanate și vizibile. Documentele necesare și Regulamentul programului „INFANT” se pot vizualiza și descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas, secțiunea INFANT.

Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.

Relații suplimentare la numerele de telefon: 0341/448.531, 0341/180.113; email: infant@dgas-ct.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*