A fost activat Planul Roșu de Intervenție după un incendiu de vegetație uscată lângă azilul de bătrâni din Poarta Albă

Planul Roșu de Intervenție a fost activat astăzi după amiază după un incendiu de vegetație uscată lângă azilul de bătrâni din Poarta Albă.

Pompierii au anunțat că un incendiu de vegetație uscată s-a produs în Poarta Albă, lângă azilul de bătrâni – cartier VIA. La fața locului s-au deplasat PTS Valu și Detașamentul Medgidia cu 2 ASAS și SMURD B2. Alte două mașini s-au deplasat în sprijin. De asemenea, alte patru mașini vin în ajutor de la ISU Ialomița, ISU București – Ilfov și două de la ISU Călărași.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 50 de hectare, cu posibilitate de propagare la un cămin de bătrâni din proximitate în care sunt cazate aproximativ de 80 de persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*