Incendiu violent la o navă sub pavilion Bulgaria, în Portul Constanța

La bordul împingătorului bulgăresc a izbucnit un incendiu. FOTO CTnews.ro

Un incendiu puternic a izbucnit vineri în jurul prânzului la o navă sub pavilion Bulgaria, aflată în Dana 97 a Portului Constanța. La fața locului au intervenit pompieri ai ISU Dobrogea Constanța și cei si Serviciului Privat pentru Situații de Urgență. 

Incendiul se pare că a izbucnit la sala motoare a unui împingător sub pavilion Bulgaria, aflat în Dana 97 și se manifestă violent. La incendiu au intervenit Detașamentul Port al ISU Dobrogea cu trei autospeciale de stingere și alte două autospeciale ale SPSU.

De la bordul ambarcațiunii s-au autoevacuat nouă persoane, iar o alta a fost evacuata de pompieri.

Cinci dintre membrii echipajului au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SAJ Constanța, în urma unor atacuri de panică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*