Ce amenzi au mai dat polițiștii locali din Constanța

Polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni. FOTO DGPL Constanța

Peste 200 de sancțiuni, în valoare de 61.115 de lei au fost aplicate de către poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa într-o singură zi.

La nivelul Directiei Generale Poliția Locală Constanța au fost înregistrate 41 abateri constatate pentru nerespectarea Codului Rutier, în special opriri/staționări neregulamentare efectuate pe arterele și străzile principale din oraș.
Scopul acestor activități de verificare si control a fost cel al fluidizării traficului rutier în municipiul Constanța.
Vizate au fost și persoanele care circulă cu mijlocul de transport public în comun și care nu dețin titlu de călătorie valabil. În acest domeniu au fost sancționați contravențional 80 de călători.

În ceea ce privește desfășurarea comerțului ilicit au fost sancționate contravențional 20 de persoane, care comercializau ambulant pe plajă sau în zonele adiacente piețelor agroalimentare constănțene.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*