Un individ beat și drogat a provocat un accident rutier în Mamaia Nord Năvodari și apoi a fugit de la locul faptei

Polițiștii anchetează accidentul rutier

Doi tineri turiști au fost accidentați în timp ce traversau strada în zona campingului Soleil din Năvodari. Șoferul vinovat a fugit, dar a fost găsit beat și drogat în camera de hotel unde era cazat.

Accidentul a avut loc la ora  3.08, un bărbat, când, un individ de 31 de ani, a condus un autoturism pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre Constanța către Navodari. Când a ajuns la marcajul pietonal din dreptul campingului Soleil, a surprins si accidentat doi tineri – un bărbat de 20 de ani, din Olanda și o tânără de 18 ani cu dublă cetățenie româno – olandeză, care s-au angajat în traversarea străzii, trecerea de pietoni, din stânga conducătorului auto.

După producerea accidentului rutier, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. La scurt timp, polițiștii au identificat mașina, dar și locul unde se afla șoferul, un bărbat de 31 de ani din București. Acesta, după accident a mers la hotelul unde se afla cazat, fiind găsit acolo în jurul orei 7.30. Polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul se afla sub influenta băuturilor alcoolice – 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Constanța, pentru recoltarea de probe biologice de sânge. Cu această ocazie s-a stabilit că respectivul consumase și substanțe cu efect psihoactiv.

Șoferul este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*