VIDEO Incendiu de proporții într-un apartament din Constanța. O femeie și-a pierdut viața după ce a sărit de la etajul 6

Incendiu de proporții într-un apartament din Constanța. FOTO ISU „Dobrogea”

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul șase, al unui bloc de locuințe de pe bulevardul Mamaia din Constanța. O femeie se află în stare foarte gravă după ce a sărit de la balconul apartamentului cuprins de flăcări.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul șase, dintr-un bloc cu șapte niveluri de pe bulevardul Mamaia.

„Se intervine cu trei autospeciale de stingere și autospeciala cu scară. Apartamentul arde generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum”, au precizat sursele citate.

Din primele informații, o femeie a sărit de la geam și se află în stop cardio-respirator, cadrele medicale aflate la fața locului încercând să o readucă la viață.

UPDATE: Din păcate, a fost declarat decesul femeii. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.