Încălțăminte sport, contrafăcută, de aproape 100.000 de euro, descoperită într-un container în Portul Constanţa

Încălțăminte sport, contrafăcută, descoperită într-un container în Portul Constanţa. FOTO: BVF Constanța

Încălțăminte sport, susceptibilă de a fi contrafăcută, au fost descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanţa, valoarea acestora fiind de aproape 100.000 de euro. Bunurile erau destinate unei societăți comerciale din Ucraina.

Inspectorii vamali din cadrul BVF Constanța Sud au descoperit în cadrul efectuării controlului fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, aparținând unei societăți comerciale cu sediul în Ucraina, 150 de baxuri încălțăminte sport pentru copii, marca „NIKE”, bunuri susceptibile  a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca menționată.

Valoarea mărfurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 96.000 de euro (470.400 de lei).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*