RAJA oprește, vineri, apa în zona Steaua de Mare și la Spitalul de Ftiziologie din Agigea

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei vineri, 03 septembrie, în intervalul orar 09.00 – 16.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă de pe strada Delfinului din localitatea Agigea.

În acest interval orar, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona Steaua de Mare precum și Spitalul de Ftiziologie Agigea.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*