Cod galben de vânt la Constanța

Cod galben de vânt. FOTO Primăria Constanța

Meteorologii au emis o atenționare cod galben de vânt valabilă astăzi până la ora 19.00.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în intervalul menționat, viteza vântului va atinge 55…60 km/h.

Astăzi, cerul va fi mai mult noros și, local, va ploua. Temperaturile minime se vor încadra între 4 și 8 grade.

Mâine, vremea va fi închisă, dar caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și, pe arii extinse va ploua. Pe arii restrânse, se vor acumula cantități de apă, în general de 15…20 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua (rafale ce vor depăși 45 – 55 km/h), apoi va scădea în intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 15 grade, iar cele minime între 4 și 7 grade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*