Încă un grup ce înșela prin metoda „Accidentul“, din penitenciar, a fost destructurat

Gardieni la Penitenciarul Poarta Albă - Sectia Valu lui Traian. FOTO Catalin Schipor

Un grup de infractori care deja au fost condamnați deja într-un dosar în care au înșelat mai mute persoane prin metoda „Accidentul“ nu s-au potolit și au mai înșelat alte persoane.

Polițiștii constănțeni, în urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de înșelăciune prin ,,Metoda Accidentul”, i-au identificat pe N.K.-E., în vârstă de 23 de ani, Ș.I., în vârstă de 22 de ani și D.D.-C., în vârstă de 38 de ani din municipiul Galați, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, în intervalul mai-iulie 2016, persoanele în cauză au constituit un grup infracțional organizat alături de alți doi bărbați, S.R., în vârstă de 28 de ani și N.T.-V., în vârstă de 33 de ani, încarcerați în prezent în Penitenciarul Galați.

Membrii grupului infracțional au înșelat un număr de opt femei, cu vârste cuprinse între 67 și 93 de ani, domiciliate pe raza municipiului Constanța, creând un prejudiciu total de 59.960 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*