O bătrână a decedat în urma unui accident rutier produs în municipiul Constanța

Victima a ajuns practic sub autobuz. FOTO Amator

O femeie de 70 de ani a plătit cu viața decizia de a traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure. A fost lovită de un autobuz, iar echipajul medical ajuns la fața locului nu a reușit să îi salveze viața.

Accidentul s-a produs la ora 13.45, când, potrivit IPJ Constanța, un bărbat, de 41 de ani a condus un autobuz, pe Şoseaua Mangaliei din Constanţa, dinspre strada Caraiman către Gara CFR. Când a ajuns în zona Pieţei Abator, a surprins şi accidentat grav o femeie, de 75 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din stânga conducătorului auto.

La fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj medical care a încercat să o resusciteze, dar fără succes.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*