Un hoț din buzunare ce opera pe autobuzele din Constanța, a fost prins și dat pe mâna poliției

Făptuitorul a fost retinut. FOTO diegoattorney
Persoanele cercetate sunt după gratii. FOTO diegoattorney

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de un individ care ar fi comis cel puțin două furturi din buzunare.

Potrivit anchetatorilor, este vorba de inculpatul P.L., având antecedente penale și aflat în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Acesta, în data de 26 iulie, în jurul orei 12:20, i-a sustras portofelul persoanei vătămate M.A.D.I, în timp ce călătorea cu autobuzul RATC pe linia 5-40 între stațiile ,,Gara CF Constanțaꞌꞌ și ,,Capitolꞌꞌ, prejudiciul reclamat fiind de 1.000 lei. O zi mai târziu, pe 27 iulie, a încercat să-i sustragă portofelul persoanei vătămate H.A.I, turist, în timp ce călătorea cu autobuzul RATC pe linia 5-40 între stațiile ,,Gara CF Constanțaꞌꞌ și ,,Spitalul Municipal Constanțaꞌꞌ, infracțiunea neconsumându-se ca urmare a faptului că persoana vătămată a observat momentul în care autorul încerca să-i sustragă portofelul și astfel i-a întrerupt acțiunea.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*