Doi cărăuși de droguri au fost prinși în flagrant de către polițiștii de la BCCO Constanța

Cărăușii aveau asupra lor aproape 8 kilograme de cannabis. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict două persoane, una dintre ele un minor, în timp ce ar fi transportat droguri de risc.

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat, în baza unei colaborări internaționale realizate prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al I.G.P.R., în data de 16 ianuarie, o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de droguri de risc.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi transportat 7,6 kilograme de cannabis pe raza municipiului Constanța.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi provenit dintr-un stat european. Astfel, polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare, unde au descoperit: 3 laptopuri, 1 tabletă, 13 telefoane mobile, 16 cartele SIM, 3 stick-uri USB și înscrisuri cu valoare probatorie.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele două persoane: un bărbat de 46 de ani, respectiv soția acestuia, de 42 de ani, iar la data de 17 ianuarie, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 de zile.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*