Un bărbat din Medgidia a dat 300 de euro pe un permis de conducere fals

Permis de conducere. FOTO Adrian Boioglu
Permis de conducere. FOTO Adrian Boioglu

Un control de rutină al polițiștilor în localitatea Medgidia, unul dintre șoferii opriți pentru control a prezentat un permis de conducere fals, cu modificări grosolane. 

În seara de 20 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medgidia au oprit în trafic, pe strada Republicii, din municipiul Medgidia, un autoturism, pentru verificări. Șoferul, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Dobromir, județul Constanța, a prezentat oamenilor legii un permis de conducere ce prezenta indicii că ar fi fals, fiind făcute mai multe modificări grosolane peste înscrisurile originale.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că a cumpărat permisul din București, contra sumei de 300 de euro. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*