FOTO Accident grav cu mai multe mașini implicate lângă Șantierul Naval Mangalia

În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în afara drumului. FOTO IPJ Constanța

Decizia unei conducătoare auto de a vira peste linia dublă continuă a dus la un accident în lanț, soldat cu două victime. Evenimentul rutier s-a produs la intrarea în Șantierul Naval Mangalia. 

Reprezentanții IPJ Constanța au stabilit că în jurul orei 7.23, o femeie, de 38 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, direcția Mangalia – 2 Mai. În dreptul drumului de acces în șantierul naval DMHI, ar fi oprit pe banda a doua pentru a vira la stânga, peste marcaj dublu continuu, moment în care a fost surprinsă și lovită de un autoturism care circula în aceiași direcție. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie, în vârstă de 31 ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului și a pasagerei din autoturismul care circula regulamentar dinspre Limanu. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, unul dintre pacienți a suferit un traumatism de mână, iar celălalt de coloană.

Cazul este cercetat de către reprezentanții IPJ Constanța, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*