FOTO Accident grav cu mai multe mașini implicate lângă Șantierul Naval Mangalia

În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în afara drumului. FOTO IPJ Constanța

Decizia unei conducătoare auto de a vira peste linia dublă continuă a dus la un accident în lanț, soldat cu două victime. Evenimentul rutier s-a produs la intrarea în Șantierul Naval Mangalia. 

Reprezentanții IPJ Constanța au stabilit că în jurul orei 7.23, o femeie, de 38 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, direcția Mangalia – 2 Mai. În dreptul drumului de acces în șantierul naval DMHI, ar fi oprit pe banda a doua pentru a vira la stânga, peste marcaj dublu continuu, moment în care a fost surprinsă și lovită de un autoturism care circula în aceiași direcție. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie, în vârstă de 31 ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului și a pasagerei din autoturismul care circula regulamentar dinspre Limanu. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, unul dintre pacienți a suferit un traumatism de mână, iar celălalt de coloană.

Cazul este cercetat de către reprezentanții IPJ Constanța, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*