În sensul giratoriu ce va fi amenajat la intrarea în Mamaia se va circula cu prioritate vara, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari

În sensul giratoriu ce va fi amenajat la intrarea în Mamaia se va circula cu prioritate vara, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari

Intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu va fi reconfigurată în curând prin amenajarea unui sens giratoriu în care, pe periuoada sezonuui estival, se va circula cu prioritate dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari

Potrivit Primăriei Constanța, resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: în sezonul estival, cu flux prioritar pe direcția bulevardul Aurel Vlaicu – Năvodari, și în extrasezon, când se vor aplica regulile de circulație dintr-un sens giratoriu. Mai exact, în perioada sezonului estival, se deschide varianta mediană cu prioritate spre stațiunea Mamaia.

„Prin această resistematizare se va asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto”, au precizat reprezentanții instituției.

Proiectul este unul complex și va include reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu.

Lucrările de amenajare a noului sens giratoriu se vor desfășura începând cu data 4 mai. Construcția este una provizorie, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*